Voorronde 3 – 2018/2019

Vrijdag 8 maart – 20.00 uur tot 24.00 uur @Brogum, Zierikzee

regioruis, zierikzee, provincie zeeland, music, talent, stage

Baneham

Baneham, regioruis

Baneham is ontstaan uit de overblijfselen van Conference of Madmen. Baneham bestaat uit drie leden en is afkomstig uit de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

Pepijn (zang en bass), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) zijn samengekomen om hun muzikale invloeden uit de rock, metal, funk en grunge samen te voegen tot een moderne vorm van grunge.

Baneham houdt van herrie maken en raggen, maar ook van psychedelische uitstapjes naar andere genres en van melodische partijen in hun muziek.

Links
Facebook: https://www.facebook.com/Baneham/


Potential Wonder

Uit de Zeeuwse klei ontsprongen band met variatie in stem en geluid. We zijn niet aan een stijl gebonden, voor ieder wat wils om op te dansen dus. Nieuwsgierig? Kom naar Regioruis of zoek ons op tussen alle ruis van de digitale wereld!

Of/en: https://3voor12.vpro.nl/lokaal/zeeland/artikelen/overzicht/2018/Mei/FestivallDaer.html

Links
https://soundcloud.com/user-799188631
https://www.facebook.com/PotentialWonder/


Designer Violence

“Door middel van een botsing tussen ruig metaalslagwerk en harde beats, psychedelische synthesizers, manische samples en emotionele vocalen brengt Designer Violence een intense meeslepende sfeer die je nog lang bij zal blijven.”

Links
Designerviolence.bandcamp.com
Facebook:
https://www.facebook.com/DesignerViolenceOfficial/


Eve(n) before Adam

Politiek kritische teksten verpakt in vrolijke riffs, melancholische melodieën en Mantra-machinale ritmes van gitaren, bas en drums!

Links
Facebook: https://www.facebook.com/evenbeforeadam/
Soundcloud: https://soundcloud.com/even-before-adam