Voorronde 2 – 2019/2020

Vrijdag 7 februari 2020 – 20.00 uur tot 24.00 uur @Brogum, Zierikzee

Designer Violence

Vanuit het kille zuiden komt de industrial groep Designer Violence, bestaande uit Nina Ophelia (Nina van der Velden) en Gaya Asyd (Tessa de Koster). Een intense combinatie van emotionele vocals, ruige beats, psychedelische synthesizers en schreeuwende samples sleept je zowel emotioneel als lichamelijk mee in een de sferen van een underground jaren-80 club.

Social en links:

https://www.facebook.com/DesignerViolenceOfficial/
https://designerviolence.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/DesignerViolence/

Baneham

Baneham bestaat uit drie leden en is afkomstig uit de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.
Pepijn (zang en bass), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) zijn samengekomen om hun muzikale invloeden uit de rock, metal, funk en grunge samen te voegen tot een moderne vorm van grunge.
Baneham houdt van herrie maken en raggen, maar ook van psychedelische uitstapjes naar andere genres en van melodische partijen in hun muziek.

Social en links:
https://soundcloud.com/baneham
https://www.youtube.com/channel/UC9i0dgSubwuPfJfX3lfDlUQ
https://www.facebook.com/Baneham/

Bram

Bram is afkomstig uit Goes en maakt rustige akoestische nummers als singer- songwriter. Hij komt eigenlijk uit de hardere bands als The Unknown Children en momenteel Harbour of Souls maar heeft daar naast ook persoonlijke nummers die de afgelopen paar jaar al op kleinere podia te horen waren in zowel solo als bandformatie. Op deze avond zal hij in zijn eentje proberen de harten van het publiek te veroveren met zijn nummers en of dat gaat lukken? Dat bepaalt u natuurlijk!

Social en links:
https://www.facebook.com/bpelgrim