Voorronde 2 – 2018/2019

Vrijdag 25 januari – 20.00 uur tot 24.00 uur @Brogum, Zierikzee

regioruis, zierikzee, provincie zeeland, music, talent, stage

Another Day

Another Day

Another Day is een rockband uit Nederland. Another Day is geïnspireerd door vele muziekgenres. Genres die je terug kan horen in de muziek zijn: Grunge, Alternatieve Rock, Punk, Funk en nog veel meer. Hierdoor krijgt ieder nummer van Another Day een hele eigen sound.

Another Day heeft 3 leden. Pepijn Koster is de zanger en tevens de gitarist, Ilja Koster is de bassist en Jacco Gastelaar is de drummer. Sinds de oprichting in 2017 zijn dit altijd de vaste krachten in de band geweest.

In de zomer van 2018 heeft Another Day een demo EP uitgebracht, hierop staan 5 nummers van Another Day. De EP is te beluisteren via YouTube en naar verwachting zal er in 2019 een vervolg komen op deze EP.

Facebook: https://www.facebook.com/Official.AnotherDay/

Via onderstaande link kan The Another Day EP beluisterd worden:


Undercover Rhythms

Undercover Rhythms

Vijf jaar geleden bracht een enorme en ontembare passie voor muziek 3 jonge muzikanten bij elkaar voor een jamsessie. Deze jamsessie smaakte al vlug naar meer en de beslissing om een band te starten was snel gemaakt.

Bewapend met 2 gitaren en een dijk van een stem wilden ze niet alleen de eigen huiskamer  vullen met muziek, maar vooral ook publiek op diverse podia kennis laten maken hun passie. Dát is entertainen met muziek!

Inmiddels hebben ze al op vele podia in de regio gestaan waaronder, Graauwrock, Concert at Sea en de finale van Steenworp. Door de toevoeging van een basgitaar en piano zorgen Sanne Weemaes, Joep Lensen en Dominique Rombout voor een volle sound en creëren een gezellige sfeer door het spelen van bijzondere mash-ups en een heleboel spannende covers.

Tijdens hun sets duiken ze geregeld terug in de tijd, maar de huidige top40 wordt zeker niet uit het oog verloren. Om dit alles akoestisch uitdagend en interessant te houden, krijgt elke cover een onmiskenbare ‘Undercover’ twist!

Facebook: https://www.facebook.com/undercoverrhythms/

Instagram: https://www.instagram.com/undercoverrhythms/


Urban Graveyard

Urban Graveyard, Erik Bolier

Facebook: https://www.facebook.com/UrbanGraveyardMusic/