Finale – 2018/2019

Vrijdag 19 april – 20.00 uur tot 24.00 uur @Brogum, Zierikzee

Fotoshoot vanaf 16.00 uur

Voor een band zijn geweldige promotiefoto’s een MUST! 
Het is bekend dat een promotiefoto potentieel publiek en programmeurs kan prikkelen om naar de muziek te komen luisteren. 
Een promotiefoto (vaak in combinatie met een biografie) is voor bands vaak een eerste kennismaking met publiek, programmeurs, boekers en journalisten.

Belangrijk is dat een promotiefoto vooral moet laten zien wat je als band wilt uitstralen naar de buitenwereld en moet visualiseren wat voor muziek je speelt.

DUS! We bieden alle RegioRuis deelnemers en geïnteresseerden een GRATIS band fotoshoot met professionele fotograaf Martijn Fincke aan. Meld je voor 10 april aan via regioruis2016@gmail.com. Meer informatie tref je via de volgende link: fotoshoot RegioRuis


Winnaar voorronde 1: Nameless

Wij zijn Nameless, wij zijn ontstaan uit Podium Z door de workshops. Wij bestaan ongeveer 1 jaar en hebben een maand geleden onze eerste single uitgebracht. Deze single heet House noises en is te beluisteren op spotify en er staat een clip op youtube. Wij bestaan uit 5 man, Zowie, Davy, Djoszuwa, Sjoerd en Renzo. Wij maken pop-rock muziek.

>FACEBOOK: https://www.facebook.com/Nameless-2010658115918436/
>INSTAGRAM: https://instagram.com/bandnameless…
>SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/4c1MgTH7vA7Zb7vPA40KkL…


Winnaar voorronde 2: Undercover Rhythms

Vijf jaar geleden bracht een enorme en ontembare passie voor muziek 3 jonge muzikanten bij elkaar voor een jamsessie. Deze jamsessie smaakte al vlug naar meer en de beslissing om een band te starten was snel gemaakt.

Bewapend met 2 gitaren en een dijk van een stem wilden ze niet alleen de eigen huiskamer  vullen met muziek, maar vooral ook publiek op diverse podia kennis laten maken hun passie. Dát is entertainen met muziek!

Inmiddels hebben ze al op vele podia in de regio gestaan waaronder, Graauwrock, Concert at Sea en de finale van Steenworp. Door de toevoeging van een basgitaar en piano zorgen Sanne Weemaes, Joep Lensen en Dominique Rombout voor een volle sound en creëren een gezellige sfeer door het spelen van bijzondere mash-ups en een heleboel spannende covers.

Tijdens hun sets duiken ze geregeld terug in de tijd, maar de huidige top40 wordt zeker niet uit het oog verloren. Om dit alles akoestisch uitdagend en interessant te houden, krijgt elke cover een onmiskenbare ‘Undercover’ twist!

>FACEBOOK: https://www.facebook.com/undercoverrhythms/ >INSTAGRAM: https://www.instagram.com/undercoverrhythms/


Winnaar wildcard: Band Be Four You

Band Be Four You, RegioRuis, Zierikzee

Wij zijn Band Be four You een jongere bandje uit Zierikzee,
Wij zijn allemaal tussen de 14 en 16 jaar.
Wij maken nu 4 maanden muziek maar zitten allemaal ook in de school band De PartyPuberZ

>WEBSITE: https://www.band-be-four-you.nl
>FACEBOOK: https://www.facebook.com/band.be.four.you/


Winnaar voorronde 3: Potential Wonder

Uit de Zeeuwse klei ontsprongen band met variatie in stem en geluid. We zijn niet aan een stijl gebonden, voor ieder wat wils om op te dansen dus. Nieuwsgierig? Kom naar Regioruis of zoek ons op tussen alle ruis van de digitale wereld!

Of/en: https://3voor12.vpro.nl/lokaal/zeeland/artikelen/overzicht/2018/Mei/FestivallDaer.html

Links
https://soundcloud.com/user-799188631
https://www.facebook.com/PotentialWonder/


regioruis, powered by