Over Regioruis

Over Regioruis

Vanaf september 2018 t/m mei 2019 loopt het huidige seizoen van RegioRuis met voorrondes, coachdagen en een finale. 
RegioRuis is de contest voor jonge pop-en rockmuzikanten, singer-songwriters & bands t/m 25 jaar op Schouwen-Duiveland. RegioRuis biedt de jonge talentvolle muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen

Iedere band die deelneemt aan RegioRuis krijgt 30 minuten de tijd om op het podium te laten horen en zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens de optredens doen bands podiumervaring op, worden beoordeeld door een jury en krijgen tips waardoor ze zich kunnen ontwikkelen. Wil je meedoen aan seizoen 2018-2019? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op deze website!

RegioRuis kent voorronden en een finale. Bovendien wordt er door de jury een wildcard uitgedeeld voor een plaats in de finale. De winnaar van iedere voorronde komt in de finale. Tijdens de finale wordt de winnaar RegioRuis 2018-2019 bekend. De winnaar wint een bedrag dat zij kunnen besteden aan hun band en doet mee aan de Zeeuwse Belofte. Ook winnen zij een optreden in poppodium Brogum in Zierikzee.

De jury beoordeelt de bands op het optreden en geeft tips over het verder ontwikkelen van de band.. Kom meer te weten over deze jury op de pagina JURY. 

Doe je mee aan een voorronde van RegioRuis en kan je wel wat praktische tips & tricks voor je performance gebruiken? 
Kom dan naar de coachdag waar professionals je alle ins & outs gaan vertellen over licht, geluid en promotie > vet handig, want dit komt je optreden ten goede!  Ook als je niet deelneemt aan RegioRuis ben je van harte welkom! 

RegioRuis is ook te volgen op Facebook en Instagram.
Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersonen op de pagina CONTACT.