Jury/Host

Kevin van Gorkom

Kevin van Gorkom

Presentator

"Kevin van Gorkom alias Keegan is frontman bij DeHobbyisten (Een Zeeuwse hiphop-Live-Band). Daarnaast is Kevin in het dagelijkse leven vooral docent op de HZ. 

De combinatie van zijn hobby en werk maakt hem een entertainer die losjes/spontaan en met energie op een podium durft te staan. 

Kevin heeft diverse ervaringen als host/MC/presentator in Zeeland bij o.a. Kunstbende, PopSport, Cultuurwerf, De Piek, De Spot, Bevrijdingsfestival en CineCity en met DeHobbyisten heeft hij ook op vele festivals gestaan!

Met improvisatie, vriendelijkheid en enthousiasme maakt Kevin het evenement compleet!"

Jeroen van 't Leven

Jeroen van 't Leven

Jury

Jeroen van 't Leven ’veroverde’ Zeeland in de jaren ’80 met new wave in The Noise, zag in de jaren ’90 achter zijn Hammondorgel nagenoeg iedere Nederlandse clubzaal nadat hij met de bluesrock band Rodi Dean in het voorprogramma van The Black Crows speelde.
Hij deed in de jaren ’00 zo’n beetje alle blues- en jazz zalen en festivals aan met The Kings of Cool en pikt in de jaren ’10 de krenten uit de pap met het elftal van Smelly Kitchen, ditmaal met moddervette funk.
Jeroen was betrokken bij het componeren, inspelen en produceren van een achttal albums en werkt momenteel aan de release van een elpee van Smelly Kitchen.

Pam Verbeek

Pam Verbeek

Jury

Hoi! Even voorstellen: mijn naam is Pam, 31 jaar en zangeres. Bijna tien jaar geleden deed ik zelf - samen met mijn band Gofish – mee aan Regioruis! Regioruis gaf ons destijds een vliegende start en hebben we uiteindelijk veel optredens mogen doen door heel Zeeland en in de rest van Nederland: een geweldige tijd. Toen mijn oudste drie jaar geleden werd geboren ben ik even gestopt met muziek maken, maar zingen doe ik nog elke dag en wie weet binnenkort weer in een band! In de tussentijd ben ik in ieder geval wel op een andere manier betrokken geweest bij de muziekscene in Zeeland. Afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest voor ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en was ik betrokken bij Popsport Zeeland en PopAanZee. Momenteel werk ik als adviseur cultuureducatie en -participatie bij Kunsteducatie Walcheren, waar ik werk aan het project Eddy’s Kids: een muziekeducatieproject voor basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8. Ik luister naar heel uiteenlopende muziekstijlen: van klassiek tot rock. Mijn all time favorites zijn de Deftones, Radiohead, Muse en Jeff Buckley. Welke platen er nu vaak in mijn platenspeler zitten: Zimmermann, Sia, Tamino en Oscar and the wolf. Ik vind het heel tof om nu jurylid te mogen zijn bij Regioruis en ik kijk uit naar alle optredens!

Maric de Ruiter

Maric de Ruiter

Jury