Voorronde 2

Voorronde 2 vrijdag 7 april

Aanvang: 19:45 uur
Tijden: 20.00 - 24.00 uur
Locatie: Brogum, Zierikzee

Brontyde

Brontyde

We are a symphon-ish metal band from The Netherlands. Our great collaboration with the UC Collective studio in Vlissingen gives us a lot of tools for bringing us and you the music we desire. Heavy riffs, combined with melodic, symphonic pieces of music make us, the family Brontyde, unique.

Leden

Alicia Ocké (Vocals)
Sebastiaan Akkerdaas (Bass guitar)
Teun van de Laar (Guitar)
Roy van der Velde (Guitar)
Coen Cramer (Drums)

Our new song 'Meant To Be' can be found on soundcloud

 Brontyde

Zumuz

Zumuz

Zumuz: 
"Being" 
Be yourself, be with others
"I am, they are" 

Progressive-metal band formed in 2015

 Zumuz

Prinsco le Millionnaire

Prinsco le Millionnaire

Uit de PZC van 8 december 2016

Afro-trapper Prinsco le Millionnaire heeft een duidelijk doel voor ogen: Zo snel mogelijk populair worden.

,,Dit is een beat waar je gewoon op móet dansen", lacht Lamine Prinsco Fadiga veelzeggend. ,,Het is een mix van Europese rap met Afrikaanse ritmes: de Afro-trap", onderwijst de 35-jarige in Zierikzee woonachtige Ivoriaan. ,,Daar word je vrolijk van."

YouTube

Trots toont hij zijn nieuwste videoclip die YouTube moet gaan veroveren. Sinds de publicatie op 5 december is 'Bouge de la' al 585 keer bekeken, dus het begin is er. De muziek is geschreven door een vriend van hem thuis in Ivoorkust, zoals het merendeel van zijn nummers, vertelt Prinsco. ,,Ik stuur hem een idee voor iets nieuws. Hij mailt mij de muziek, die dat idee bij hem oproept, in twee versies. Daar kies ik er dan eentje uit, waar ik het beste gevoel bij heb en dan schrijf ik de tekst er bij."

Jaloerse mensen

'Bouge de la (ga weg!)' gaat over hypocriete, jaloerse mensen. ,,Van die figuren om je heen die je niks gunnen als het beter met je gaat en eigenlijk alleen maar van je willen profiteren." Het is zijn tweede clip. De eerste video (Né pour Courir/born to run) staat sinds anderhalf jaar geleden op YouTube. Daarin vormt Prinsco een duo met de Haagse zangeres Petra de Winter. Beide producties ogen en klinken uitermate professioneel. De muziek is opgenomen in de huiskamerstudio van maat Guillaume in Vlissingen. Voor de nieuwste clip werd een heus script gemaakt en een blik danseressen opengetrokken.

 Prinsco le Millionnaire

Distinguished

Distinguished is een instrumentale progressieve metal band die zich focust op het subgenre Djent. Distinguished richt zich vooral op technische muzikaliteit, maar probeert hierbij toegankelijk te zijn. Ze besteden veel tijd aan het schrijven van muziek. Hun uitgangspunt is dat het origineel is, maar dat het wel goed klinkt

 

Event Horizon

Event Horizon

Na jaren samen gespeeld te hebben, waren de broers Ronald (gitaar en zang) en Marcel van Slobbe (gitaar) klaar om een stap verder te gaan. Samen met drummer Morphman hebben ze een hele tijd gewerkt aan het uitbreiden van hun muzikale repertoire.

Met de uiteindelijke toevoeging van Kevin van Boven (bas) en Victor Frederiks (lead vocal) is de formatie na enige tijd eindelijk écht compleet te noemen!

Event Horizon - Oftewel de waarnemingsgrens rondom een zwart gat. Vanaf deze grens weet niemand wat er gaat komen, of gebeurt. Dat is precies wat de muziek en de teksten van Event Horizon zo kenmerkend maakt. Snoeiharde metal, catchy melodietjes en zelfs wat rustigere nummers wisselen elkaar af, maar altijd met een geweldig apotheose!

Can you handle it?

 Event Horizon