Finale

Distinguished wint finale RegioRuis 2017

Distinguished wint RegioRuis

 De vijfkoppige Bevelandse 'instrumetal' band Distinguished is zaterdagavond 22 april 2017 in Brogum in Zierikzee uitgeroepen tot winnaar van RegioRuis 2016-2017.

De jury roemde onder meer de dynamiek van de groep, de beheersing van hun instrumenten, de arrangementen en het complete plaatje dat de bandleden - met geleende drummer - wisten neer te zetten. Distinguished mag als winnaar aan de bak op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen en op Anywave in Zierikzee. De andere finalisten waren Juanita de Potter en Zumuz.  

Secret Rendezvous

Secret Rendezvous

indie r&b

Special act

Na een goede start met singles als ‘Homie Lover Friend’, ‘Better Than She Can’ en ‘What About Us’ komt in het najaar van 2017 eindelijk het langverwachte tweede SecretRendezvous album ‘For Real’ uit.

Secret Rendezvous heeft al eerder succesvol mee gedaan aan de Popronde, is verkozen tot 3FM Serious Talent, deed shows bij o.a MTV, SlamFM, 3voor12, BalconyTV, Sofar Sounds en als voorprogramma voor Yuna (US) en Hiatus Kaiyote (Aus).

Internationaal weet Secret Rendezvous ook de aandacht te trekken. Zo verkoos Coldplay het nummer ‘Secret Rendezvous’ als ‘song of the day’ op hun Hypnofeed, speelden ze in La Bellevilloise Parijs, het Soundcity Festival in Liverpool en draaide niemand minder dan Pharrell Williams ‘Better Than She Can’ in zijn radioshow op Beats 1.

Live met band klinken ze als een samensmelting van Frank Ocean, Janet Jackson, Little Dragon en The Weeknd, maar hun sound omschrijven zij zelf als Indie R&B.

 Secret Rendezvous

Bekijk hier meer live performances!

Juanita de Potter

Juanita de Potter

Singer Songwriter

Winnaar voorronde 1

De achttienjarige Juanita de Potter is een singer-songwriter en speelt zowel eigen liedjes als covers. Ze is begonnen op haar twaalfde met zingen. Toen vooral met een CD en nu begeleid ze zichzelf op de gitaar. Ook heeft ze nog een jaar deel uitgemaakt van Akoestisch Duo Gerben en Juanita. Haar liedjes zijn gebaseerd op eigen verhalen, ervaringen en belevingen. Hetgeen waar ze het meeste trots op is, is haar optreden met Cor Bakker. Haar droom is mensen te kunnen boeien met haar eigen muziek.

  Juanita de Potter