Voorronde 5 - Wildcardronde

Winnaar wildcardronde

Winnaar wildcardronde

De winnaars zijn bekend!

De wildcard voor de finale zijn bekend. We hebben twee winnaard Clear Clamour & Django! Deze twee acts gaan we zien in de finale van RegioRuis. 

Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde Winnaar wildcardronde

Django

Singer/songwriter

Willy The Poet

Willy The Poet

laid-back rapstijl

Willy The Poet (Willem Lokerse) heeft in 2013 meegedaan aan Podium-Z, Steenworp en RegioRuis. Is een talent en heeft eigen (laid-back) stijl. Hij is geselecteerd voor De Zeeuwse Belofte 2013 tijdens Bevrijdingsfestival Vlissingen. Willy The Poet begon in 2010 met rappen in het Engelstalig, zijn teksten zijn zeer maatschappijkritisch en vertellen verhalen over wat hij zelf heeft meegemaakt, maar ook over dingen waar hij het niet mee eens is. Grote voorbeelden zijn: Lupe Fiasco, Common en Kendrick Lamar. 3 voor 12 beschreef Willy The Poet’s performance op Steenworp als volgt: ’Hij heeft ook echt wat te vertellen. Geen standaard ho’s en bitches in zijn teksten, maar diepe analyses uit het leven. Neem daarbij dat hij ook zijn eigen beats maakt. Zeeland heeft er weer een prima rapact bij.’ Willy the Poet is recent begonnen aan het maken van zijn debuut mixtape ‘Food For Thought: All You Can Eat’.

HIERONDER HET INTERVIEW EN THE GIG OP REGIORUIS​


Main4

Main4

punk-rock

Mitchell Schout Rythm Gitaar
Max Huggett Zang
Kevin Hilgers Bas
Rick Kouwenberg Drums
Alex Timmermans Lead Gitaar

Lang geleden in een land niet zo ver hier vandaan zaten 5 jongens zich enorm te vervelen. De jongens hielden allemaal van punk-rock muziek, vooral bands zoals Avenged Sevenfold, Green Day en Rise Against. Ze besloten maar wat instrument op te pakken en wat covers te spelen maar toen gebeurde het! De nood tot optreden sloeg toe. Vrijdag de 14e Maart begint hun verhaal. In deze formatie nog niet maar in de oude formatie (ander drummer & zanger) meerdere keren (ong 4?), waaronder op regioruis wat we destijds wonnen

HIERONDER HET INTERVIEW 

CLEAR CLAMOUR

CLEAR CLAMOUR

poprock

Ricardo Buteijn Drums
Pim de Jonge Toetsen
Maurits van der Harst Gitaar/zang
Stefan van der Harst Zang/Bas/Saxofoon

Het is Rock. Men omschrijft het als poprock, maar er zijn invloeden vanuit de funk, blues en hardrock te onderscheiden. Geïnspireerd door voornamelijk de band Toto breidt Clear Clamour hun setlist met eigen werk uit. Terwijl de gebroeders Van der Harst de filosofisch onderbouwde lyrics brengen komt de band met een hard, maar helder geluid en terwijl de basgitaar wordt vervangen door de synthesizer krijgt het saxofoongeluid een plekje in het imago van de band.

Ze hebben al meer dan 10 keer opgetreden waaronder bij verscheidene bandcontests, een bruiloft, verjaardagen en Pop aan zee.

Siruside

Siruside

Rock

Teije Postma -  Gitaar
Lean v/d Dikkenberg - Gitaar
Hans Knepper - Drums
Daniel Bakker - Bas

Siruside speelt voornamelijk rock.  De band is gestart in 2011. Eerst onder de naam Waiting For A Better Life. Dit is uiteindelijk veranderd in Siruside. Mark van der Sluis (zang) heeft in de zomer van 2013 besloten om de band te verlaten. Op dit moment zit de band zonder zanger. We zijn afgelopen tijd vooral bezig geweest met het schrijven van muziek. We willen nu proberen onszelf wat meer te pushen door ook wat op te treden.