Voorronde 3

Winnaar voorronde 3

Wat een avond

De winnaar van de derde voorronde is THE SHORE CRIES ATTIC! Die gaan we zien in de finale van RegioRuis. De andere bands maken nog kans op een wildcard. De bands die in de wildacard ronde staan wordt na de 4de voorronde bekend gemaakt. 

KIJK NAAR HET OPTREDEN VAN DE WINNAAR THE SHORE CRIES ATTIC!

Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3 Winnaar voorronde 3

Willy The Poet

Willy The Poet

laid-back rapstijl

Willy The Poet (Willem Lokerse) heeft in 2013 meegedaan aan Podium-Z, Steenworp en RegioRuis. Is een talent en heeft eigen (laid-back) stijl. Hij is geselecteerd voor De Zeeuwse Belofte 2013 tijdens Bevrijdingsfestival Vlissingen. Willy The Poet begon in 2010 met rappen in het Engelstalig, zijn teksten zijn zeer maatschappijkritisch en vertellen verhalen over wat hij zelf heeft meegemaakt, maar ook over dingen waar hij het niet mee eens is. Grote voorbeelden zijn: Lupe Fiasco, Common en Kendrick Lamar. 3 voor 12 beschreef Willy The Poet’s performance op Steenworp als volgt: ’Hij heeft ook echt wat te vertellen. Geen standaard ho’s en bitches in zijn teksten, maar diepe analyses uit het leven. Neem daarbij dat hij ook zijn eigen beats maakt. Zeeland heeft er weer een prima rapact bij.’ Willy the Poet is recent begonnen aan het maken van zijn debuut mixtape ‘Food For Thought: All You Can Eat’.

HIERONDER HET INTERVIEW EN THE GIG OP REGIORUIS​


Main4

Main4

punk-rock

Mitchell Schout Rythm Gitaar
Max Huggett Zang
Kevin Hilgers Bas
Rick Kouwenberg Drums
Alex Timmermans Lead Gitaar

Lang geleden in een land niet zo ver hier vandaan zaten 5 jongens zich enorm te vervelen. De jongens hielden allemaal van punk-rock muziek, vooral bands zoals Avenged Sevenfold, Green Day en Rise Against. Ze besloten maar wat instrument op te pakken en wat covers te spelen maar toen gebeurde het! De nood tot optreden sloeg toe. Vrijdag de 14e Maart begint hun verhaal. In deze formatie nog niet maar in de oude formatie (ander drummer & zanger) meerdere keren (ong 4?), waaronder op regioruis wat we destijds wonnen

HIERONDER HET INTERVIEW 

The Shore Cries Attic

The Shore Cries Attic

Rock van keihard tot zacht

Pieter van Sprang basgitaar
Daniel van Roggen Piano
Jason Verduyn Vocal
Remi Moeijam Gitaar 
Wesley den Braber Gitaar
Ruben Kramer Drums

Allerlei verschillende soorten rock, alles van keihard tot zacht.

Hieronder het interview en the gig op regioruis​


Decency Defiled

Decency Defiled

trash-metal

Zang: Aron Verbogt 
Lead gitarist: Tim Schinkel 
Rhythm gitarist: Delano Wouters 
Basgitarist: Marijn Janse
Drums: Teun Coppieters

Wij zijn Decency Defiled. Decency Defiled is begonnen als 4 vrienden die na een aantal keer jammen op het idee kwamen om een band te beginnen. Aron (zanger) is er later bij gekomen om de band compleet te maken. Wij spelen voornamelijk trash-metal met als voorbeeld bands Slayer en Kreator. Wij hebben ook genoeg covers van Metallica, Judas Priest, Black Sabbath en Megadeth voor de liefhebbers.

Samen geven wij een donderende show weg met strakke rifjes, knallende dubbel bass en snoeiharde solo’s. Wij zijn nog niet zolang bezig, maar we behoren zeker niet tot de slechtste.

Hieronder het interview en the gig op regioruis