Voorronde 1

Winnaar voorronde 1

Winnaar voorronde 1

De winnaar van de eerste voorronde is Keaton! Die gaan we zien in de finale van RegioRuis. De andere bands maken nog kans op een wildcard. De bands die in deze ronde staat is na voorronde 4 bekend.

Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1 Winnaar voorronde 1

CLEAR CLAMOUR

CLEAR CLAMOUR

poprock

Ricardo Buteijn Drums
Pim de Jonge Toetsen
Maurits van der Harst Gitaar/zang
Stefan van der Harst Zang/Bas/Saxofoon

Het is Rock. Men omschrijft het als poprock, maar er zijn invloeden vanuit de funk, blues en hardrock te onderscheiden. Geïnspireerd door voornamelijk de band Toto breidt Clear Clamour hun setlist met eigen werk uit. Terwijl de gebroeders Van der Harst de filosofisch onderbouwde lyrics brengen komt de band met een hard, maar helder geluid en terwijl de basgitaar wordt vervangen door de synthesizer krijgt het saxofoongeluid een plekje in het imago van de band.

Ze hebben al meer dan 10 keer opgetreden waaronder bij verscheidene bandcontests, een bruiloft, verjaardagen en Pop aan zee.

HIGH ACE

HIGH ACE

Hiphop

Daniel Keerssemeeckers 

Schrijft al 10 jaar en neemt al 5 jaar op in thuis studio’s.

Zijn muziek bestaat uit realistische teksten die meestal gaan over emoties die iedereen veel meemaakt. "Mijn muziek is een reflectie van hoe ik de wereld zie, of het liefste zou willen zien. Ik rap dan ook met passie en gevoel, heb veel diepe emotievolle teksten maar ook de nodige “spring en leef je uit”  tracks."

Hij hoopt altijd divers uit de hoek te komen en zo zijn eigen stempel te drukken op de rapscene uit Nederland. Hij noemt zichzelf ook eigenlijk geen rapper maar een muzikant omdat hij verder totaal niets heeft met het stereotype wat men van een rapper schetst."Ik ben voor al lekker mezelf, geef mezelf bloot in mijn muziek en probeer anderen hiervan te laten genieten of wellicht hun ogen te openen mochten die mensen in dezelfde fase zitten als die ik beschrijf in mijn muziek."

THE GAMBLER FALLACY

THE GAMBLER FALLACY

Rock

Tom Oldemenger: Vocalen
Lars Wartena: Gitaar
Reinier Koole: Gitaar
Tim van de Meer: Basgitaar
Frank van Dijke: Drums

Vijf jonge gasten, allen met de nodige ervaring uit andere bands, spelen vanaf de eerste noot rechttoe-rechtaan keiharde rock. Het gaspedaal erop, en vlammen! De zanger Tom, die je misschien nog kent van Bloodshift, is een uitstekende frontman.

KEATON

KEATON

Pop/rock

Maxim Ventulé  Bass/zang  
Bob Leynse Toesten/zang
Daniel Lokers Elektrisch gitaar/zang
Tim van der Hoven Drums

Ze maken catchy Pop/rock muziek met invloeden van blues en jazz. Ook zingen ze meerstemmig en geven ze alles om het publiek te vermaken.